Kameratredningskurs

Kan du ta vare på kameraten din om noe skjer?

Kameratredningskurs

Bli med oss på et kameratredningskurs i klatring, og lær hvordan du kan redde en klatrekamerat i en nødsituasjon på fjellet! Vi gir deg kunnskapen og metodene du trenger!

Klatring er en fantastisk aktivitet som gir deg muligheten til å utforske fjell og fjellformasjoner på en helt unik måte. Men det er også en aktivitet som krever at du har riktig kunnskap og ferdigheter for å kunne klatre trygt. 

Vårt kameratredningskurs i klatring gir deg den nødvendige kunnskapen og ferdighetene du trenger for å kunne håndtere en nødsituasjon på fjellet. Kurset er designet for klatrere på alle nivåer, og vil gi deg en grundig innføring i teknikker og metoder for å redde en klatrekamerat i en nødsituasjon.

Våre erfarne instruktører vil veilede deg gjennom alle aspekter av kameratredning, fra å gjenkjenne og håndtere ulike typer nødsituasjoner til å bruke riktig utstyr og teknikker for å redde en klatrekamerat. Du vil lære å håndtere situasjoner som fall, skader og andre nødsituasjoner på en trygg og ansvarlig måte.

Kameratredningskurs i klatring er en viktig investering for alle som ønsker å klatre trygt. Det vil gi deg den nødvendige kunnskapen og ferdighetene du trenger for å kunne håndtere en nødsituasjon på fjellet, og vil gi deg en større trygghet når du klatrer.

  • Frigjøring fra standplass
  • Nedfiring av skadd klatrer
  • Klemknutegang
  • Og mye mer.

Kurset går over 3 dager og det er stort fokus på enkle, effektive metoder.

Du bør ha klatret en del tidligere. Du bør kunne lede på egne sikringer og etablere standplasser. Har du gått enten Grunnkurset eller Videregåendekurs hos oss er du godt rustet for å delta på kurset. 

Kurset går uke 24 og uke 34. Passer ikke datoene og dere er en gjeng på 3-4 stk, så ta kontakt.

 

 

 

Påmelding

For påmelding vennligst bruk påmeldingswidgeten. 

For vilkår og ansvar, vennligst se:

Ansvar og bookingvilkår.

Liten pakke

4000,-
  • 3 dagers kurs
  • Alt nødvendig klatreutstyr

Ofte stilte spørsmål:

Været i Lofoten kan være lunefullt, med både mye og lite vær. 

Våre kurs er svært robuste og tåler det meste av vær. Vi kan lett tilpasse opplegget til været og avlyser svært sjeldent (aldri) en kursdag. 

Her finner du et forslag til pakkeliste og ting som er lurt å ha med. 

link

Scroll to Top